ŞIRNAK / İDİL - Şehit Astsubay Esma Çevik İlkokulu

Nis

Mükemmel bir heyecandır uçurtma uçurmak.

O gökyüzüne doğru yükseldikçe sizin içinizdeki mutlulukta o derece göklere çıkar.

Nis

Sadece büyük bir lider,geleceği küçük kalplere emanet eder.

Nis

Okulumuz öğrencileriyle  Ziraat Fakültesinde  seracılık ve Tarım etkinliği yapıldı.

Mrt

3-D Sınıfı Öğretmeni Ayşe Gül Kaplan öğrencileriyle LEARNING BREAK / ÖĞRENME MOLASI adlı projelerine başlıyorlar. Projede pandemiden etkilenen öğrencilerini  psikososyal sağlamlık konusunda destekleyerek eğitimin daha mutlu ve daha eğlenceli olarak geçmesini hedefliyorlar. Projelerinde psikolojik sağlamlık konusunun önemini işbirliği içinde çeşitli etkinliklerle ve web 2.0 araçlarıyla öğrencilerimize aşılamayı hedefliyor. Aileleri projeye dahil ederek online toplantı ve ortak ürün ve bireysel çalışmalarla veli öğretmen ve öğrenci işbirliğini sağlayacaklar.

OKULUMUZ ŞEHİT ASTSUBAY ESMA ÇEVİK İLKOKULU OLARAK İSİM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Nis

2/E SINIFI ÇOCUK BAYRAMINI ÇOŞKU İLE KUTLADI.